Maria Mazarakis

Wakkert jouw vuur aan

Ik ben Maria Mazarakis, specialist in het ontrafelen van levensverhalen, coach en programmamaker.

‘Leef je droom nu, bewaar ‘m niet voor later’ is mijn levensmotto.

Ik ben eigenaar van het Inspiratiehuis Arnhem en programmamaker van workshops, trainingen en lezingen. Ik verbind me daarbij graag aan gedreven mensen die hun eigen leven en die van de wereld om hen heen mooier willen maken.

Verwondering is het sleutelwoord van waaruit ik leef en werk. Het nodigt mij uit tot nieuwe verkenningen en het opent mijn geest en hart om (nieuwe) wegen te bewandelen. 

Specialist ben ik in het ontrafelen van levensverhalen. Ik coach en train mensen, teams en bedrijven vanuit de idee; ‘Wanneer je je leven achterwaarts begrijpt, kun je het gemakkelijker voorwaarts leven’. Levensverhalen, die ik ook wel aanduid als de achterkant van je Curriculum Vitae, geven zicht op drijfveren, sleutelmomenten en het innerlijk vuur van mensen, teams en bedrijven. 

De achterkant van iemands CV maakt iemand uniek en authentiek in tegenstelling tot de CV’s die bij sollicitaties de aandacht krijgen. Wanneer levensverhalen professioneel worden gebruikt en ingezet dragen zij bij tot meer effectiviteit, hoger gebruik van ieders potentieel en tot meer compassie voor elkaar.

Levensverhalen die wanneer ze professioneel worden ingezet, helpen bij het (terug-)vinden van het innerlijk vuur, tot meer effectiviteit, hoger gebruik van ieders potentieel en tot meer compassie voor elkaar.

Levensverhalen; ze zijn zo kwetsbaar en krachtig. Laten we ze wat meer met elkaar delen.