Wouter Blacquière

Vertelt in 18 minuten het hele verhaal

Ik ben de ridder van de vergeten helden. Ik strijd voor de bijzondere mensen, de eigenaardige buitenbeentjes, die iets voor elkaar hebben gekregen in de wereld en waar wij nu iets van kunnen leren.

Is er sprake van dwarsigheid in je organisatie en heb je een congres over wendbaarheid? Dan kom ik een verhaal vertellen over Don Quichot, die maar blijft volhouden dat windmolens eigenlijk reuzen zijn.
Begrijpen je medewerkers elkaar niet en heb je een teamdag over luisteren? Dan heb ik een verhaal over Socrates en de manier waarop hij in gesprek gaat met zijn medemensen.
Heb je een bijeenkomst over leiderschapsontwikkeling? Dan laat ik zien hoe de poolverkenner Shackleton een uiteenlopend gezelschap bij elkaar houdt en inspireert in erbarmelijke omstandigheden.

Want je mag anders zijn dan anderen. Dat is goed voor de wereld. Wil jij iets met jouw wereld? Dan ben ik er. Met een verhaal van 18 minuten, mooie afbeeldingen en een nagesprek. Je zult ervan smullen, van de eerste tot de laatste minuut.