Werk is Liefde-Festival

Matcht je huidig werk nog met wie je bent? Stroomt de liefde en passie , die je voor je werk ervaart?

Wil  je als werkgever en organisatie je medewerkers laten bloeien? Als je medewerkers op hun optimale plek in de organisatie zijn, bloeit en stroomt ook het geheel.

Platform bloei faciliteert inspiratie, innovatie en bloei van medewerkers en organisaties door met een frisse wind andere gezichtspunten van werk te belichten. Middels een reeks lezingen, workshops en een demonstratie van innovatieve technische ontwikkelingen, nu in de 21ste eeuw, om ruimte voor omdenken te creëren. Liefde en passie voor werk bloeien, mits ze voldoende voeding, ruimte en aandacht krijgen.

Dat genereert medewerkers betrokkenheid, werkgeluk , tevreden medewerkers en een optimaal werkklimaat.

Platform bloei levert voor elke organisatie maatwerk. We horen graag welke workshops, lezingen of demonstratie bij u organisatie aansluiten .

Het Werk is Liefde-festival is beschikbaar in de volgende programma's:

  • Kort en krachtig: Duur: 1,5 uur . Een op maat gemaakt programma met drie lezingen, workshops of een combinatie hiervan.
  • Medium: Duur : een dagdeel : 3,5 tot 4 uur. Een op maat gemaakt programma met vier tot vijf lezingen, workshops of een combinatie hiervan. Inclusief een begeleid reflectiemoment.
  • De diepte in: Duur: een hele dag met lunchpauze. Een op maat gemaakt programma met vijf tot zes lezingen, workshops of een combinatie hiervan. In dit programma is veel ruimte voor reflectie en uitwisseling tussen de deelnemers onderling en de programma makers. 

Lees meer over een Medium-programma, die we op 18 april in Doetinchem hebben georganiseerd en ook de terugblik er op.
 

 

Gegeven door

Ik heb interesse en wil meer informatie